Sport- Karatisti karate kluba Zrenjanin, ovog vikenda u Beočinu, nastupali su na dva takmičenja, Kupu Srbije i Dunav kupu  gde su ostvarili zapažene rezultate.

Beočin je bio domaćin kupa Srbije u konkurenciji kadeta, juniora i seniora. Karate klub Zrenjanin nastupio je u podmlađenom sastavu i uspeo da bude konkurentan sa starijim takmičarima. U seniorskoj konkurenciji Anja Milovanović je osvojila bronzanu medalju u kategoriji -61kg, dok je Ivan Lagundžija osvojio srebrnu medalju u konkurenciji kadeta -63kg. Ostali takmičari su i pored solidnog nastupa izgubili u kvalifikacijama.

DUNAV KUP

Međunarodni turnir “Trofej Srbije-Dunav kup” održan je u Beočinu na kome je nastupalo oko 600 takmičara iz 6 zemalja. Takmičari KK Zrenjanin su potvrdili dobru formu i osvojili ukupno 4 zlatne i 3 bronzane medalje. Zlatne medalje osvojili su ženska ekipa nada (Salapura Mila, Ristović Staša i Šušak Sara), Lagundžija Ivan (nada 2010 +55kg), Šušak Sara (nada 2010 -44kg) i Salapura Mila (nada 2010 -54kg), dok su bronzane medalje osvojili Ristović Staša (nada 2010 -49kg), Cvijanović Matija (nada 2011 -37kg) i Danić Jana (nada 2011 -45kg).

Narednog vikenda KK Zrenjanin očekuje  turnir u Bjeljini.