ZRENJANIN- U Srbiji se danas, 2. juna,  glasa na lokalnim izborima u 90 gradova i opština. Biračka mesta otvorena su u 7 časova i građani će moći da glasaju do 20 časova. Broj birača u gradu Zrenjaninu na svim određenim biračkim mestima je 99.463, saopštila je Gradska izborna komisija.

19h

Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu reprezantativnog uzorka, do 19 časova glasalo je 44,9 % ukupno upisanih birača u birački spisak.

17h

Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu reprezantativnog uzorka, do 17 časova glasalo je 37,2 % ukupno upisanih birača u birački spisak.

15h

Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu reprezantativnog uzorka, do 15 časova glasalo je 31,4 % ukupno upisanih birača u birački spisak.

13h

Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu reprezantativnog uzorka, do 13 časova glasalo je 26,2 % ukupno upisanih birača u birački spisak.

11h

Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu reprezantativnog uzorka, do 11 časova glasalo je 18,9% ukupno upisanih birača u birački spisak.

9h

Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Grada Zrenjanina, na osnovu reprezantativnog uzorka, do 9 časova glasalo je 8,5 % ukupno upisanih birača u birački spisak.

 

U Srbiji se danas, 2. juna,  glasa na lokalnim izborima u 89 gradova i opština. Biračka mesta otvorena su u 7 časova i građani će moći da glasaju do 20 časova. Broj birača u gradu Zrenjaninu na svim određenim biračkim mestima je 99.463, saopštila je Gradska izborna komisija.