Tradicionalna manifestacija „Tamiški dani opštine Sečanj“  održava se u periodu od  28.  do 30. juna. 2024. godine, u Sečnju uz bogat program.

Drugi dan manifestacije „Tamiški dani u Sečnju“ obeležili su koncerti grupe Vrelo, Borisa Režaka i Milice Todorović koji je posetio rekordan broj ljudi.

Pogledajte video prilog sa koncerta Borisa Režaka i Milice Todorović OVDE

Boris Režak koncert je započeo pesmom „Gospodska ulica“, nakon koje je otpevao veliki hit „Nakon toliko godina“, zatim „Pokora“….

Čim je kročila na scenu krenuo je spektakularan vatromet, zatim je Milica Todorović napravila  sjajnu atmosferu od samog početka koncerta otpevavši svoje velike hitove „Tri čaše“, „Uporedi me“, „Proći ćeš me ti“ i osvojila publiku u Sečnju glasom i energijom.

Trećeg dana manifestacije posetioce  od 16 časova očekuje takmičenje u kuvanju najbolje riblje čorbe na plaži Mamuze u Sečnju, kao i Etno izložba domaće radinosti i bogata gastronosmska ponuda udruženja žena.

„Tamiški dani u Sečnju su okupili veliki broj posetilaca, koji su imali priliku da uživaju kvalitetnim koncertima, potrudili smo se da obogatimo program različitim sadržajima, za svakoga po nešto. Pored zabavnog sadržaja akcenat smo stavili na naše najmlađe posetioce, sport, dobre gastronomske ukuse.

Nadam se da smo opravdali poverenje posetilaca i da se sledeće godine vidimo u još većem broju“, rekla je Miljana Milošević, direktorica Turističke organizacije opštine Sečanj.

Manifestacija „Tamiški dani“ u Sečnju održana je u organizaciji Turisticke organizacije opštine Sečanj, pod pokroviteljstvom opštine Sečanj i Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.