Foto: VIK

Zrenjanin- Zbog havarije na glavnom vodu vodovodne mreže, desna strana ulice Cara Dušana, posmatrano prema centru grada, od Grobljanske ulice do Sarajevske ulice je trenutno bez vode. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su na terenu i rade na sanaciji havarije.

„Zbog havarije većeg obima na glavnom vodu vodovodne mreže na Gradnulici kod Grobljanske ulice, desna strana ulice Cara Dušana, posmatrano prema centru grada, od Grobljanske do Sarajevske ulice je trenutno bez vode.

Zbog havarije je došlo i do većeg izlivanja vode u Grobljanskoj ulici kod samog ulaza na groblje, pa ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin rade i na sanaciji havarije i uklanjanju pomenute izlivene vode.

Zbog obima havarije očekuje se višesatni prekid vodosnabdevanja, a nakon raskopavanja i pristupu samom mestu kvara dobiće se približnije vreme potrebno za njegovo otklanjanje.

Odmah po završetku radova na sanaciji havarije voda će biti puštena u mrežu i vrlo brzo će nakon toga uslediti normalizacija vodosnabdevanja u pomenutom delu ulice Cara Dušana.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje na strpljenju i razumevanju svim građanima koji su zbog nastale havarije trenutno bez vode“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.