Foto:VIK

POVEZIVANjE OBJEKATA NA NOVU MREŽU U PETEFIJEVOJ ULICI

U utorak se vrše radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ na izradi priključaka i povezivanju objekata na novoizgrađenu mrežu u Petefijevoj ulici, zbog čega će doći do prekida vodosnabdevanja u ovoj i delu ulice Ive Lole Ribara.

„U utorak 16. jula izvode se radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na izgradnji priključaka koji vode od dela novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova objekata korisnika u Petefijevoj ulici, a koji obuhvataju kopanje rova, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i spajanje iste na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu.
Zbog potreba izvođenja pomenutih radova u utorak će, u periodu od 7 do 12 časova, doći do prekida vodosnabdevanja u Petefijevoj ulici i delu ulice Ive Lole Ribara od raskrsnice sa Petefijevom do magistrale. Odmah po završetku radova na povezivanju objekata na novoizgrađenu mrežu voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga uslediće normalizacija vodosnabdevanja u pomenutim ulicama.
Radovi se izvode u okviru Prve faze rekonstrukcije gradske vodovodne mreže koja obuhvata zamenu 20 km vodovodnih cevi starijih od 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara priključaka koji vode od novopostavljene vodovodne mreže do objekata korisnika.
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima pomenutih ulica koji će zbog potreba izvođenja radova biti bez vode na strpljenju i razumevanju“, rekao je mr Siniša Gajin, dipl.inž.menadžm.
Rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.