Zrenjanin- Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin rade na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Patrijarha Pavla, zbog čega je gradsko naselje Duvanika trenutno bez vode.

„Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin rade na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Patrijarha Pavla na Duvanici.

Zbog potrebe izvođenja radova oko 8,00 časova došlo je do prekida vodosnabdevanja u naselju Duvanika.

Prema trenutnim procenama sa terena sanacija kvara biće završena do 11 časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja u ovom gradskom naselju.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji su zbog sanacije kvara ostali bez vode na strpljenju i razumevanju“, rekao je mr Siniša Gajin, dipl.inž.menadžm. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

HAVARIJA NA LESNINI

Sinoć došlo je do havarije večeg obima i izlivanja vode u naselju Lesnina, zbog čega je prekinuto vodosnabdevanje u ulici Marka Oreškovića, od ulice Koče Kolarova do „Gomeks Totala“. Završetak radova na sanaciji se očekuje sutra tokom prepodnevnih časova.

„Sinoć je došlo do havarije većeg obima i izlivanja vode u naselju Lesnina, zbog čega je prekinuto vodosnabdevanje u ulici Marka Oreškovića, od ulice Koče Kolarova do „Gomeks Totala“, i pomenuti potez biće bez vode do završetka radova na sanaciji havarije.
Zbog velikog izlivanja vode na mestu kvara i otežanih uslova rada, radovi na sanaciji havarije počeće u jutarnjim časovima i sigurno će trajati više časova. Preciznije vreme trajanja sanacije havarije znaće se nakon raskopavanja mesta kvara i utvrđivanja nastale štete na cevi.
Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga će doći do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutoj ulici.
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima dela ulice Marka Oreškovića koji će biti bez vode na strpljenju i razumevanju“, rekao je Siniša Gain.