U petak, 9. avgusta, kompanija Gomex  otvorila je jedan novi i jedan renovirani market.

Nova prodavnica se nalazi u Đurđevu, na adresi Kralja Petra I 53, dok je renovirani objekat smešten u Šapcu, ul Vojvode Janka Stojićevića bb.

Meštani Đurđeva su konačno dobili svoju prvu Gomex prodavnicu, koja je otvorena na veliko zadovoljstvo lokalnog stanovništva. Ovaj market će radnim danima i subotom raditi od 7 do 21h i nedeljom od 7 do 20h, a potrošači će imati priliku da na preko 300 kvadratnih metara pronađu sve što im je potrebno. Za prve kupce Gomex je pripremio poklone i vredne nagrade, kao i specijalne akcije i 10% popusta na ceo račun (samo danas).

Posebno izdvajamo odeljenje sa svežim voćem i povrćem koje se nalazi odmah na ulazu, gde možete pronaći najkvalitetnije sezonske proizvode pažljivo odabrane za vas. Takođe, naše odeljenje pekare svakodnevno nudi sveže pečeni hleb i peciva, čime se trudimo da obogatimo ponudu.

S druge strane, u Šapcu, posle višenedeljnog renoviranja, sa radom je ponovo počela prodavnica kojoj su radovi dali sasvim novi izgled. Sa modernizovanim prostorom i proširenom ponudom, spremni smo da zadovoljimo sve vaše potrebe.

Pozivamo vas da posetite naše markete i uživate u unapređenoj usluzi i izboru koji smo pripremili za vas.