Početak avgusta kompanija Gomex  obeležila je otvaranjem još jednog renoviranog Gomexa u ul. Junaka Milana Tepića bb na naselju Bagljaš u Zrenjaninu.

Modernizacija uključuje unapređenje enterijera i eksterijera, što doprinosi prijatnijem ambijentu za kupovinu. Novootvorena prodavnica nudi širok asortiman proizvoda, uključujući sveže voće i povrće, meso, kao i razne druge prehrambene i neprehrambene artikle. Pored bogatog asortimana koji zadovoljava potrebe prosečne porodice, ovaj objekat poseduje i sopstvenu pekaru, te će, od sad, kupci u svakom trenutku imati mogućnost za kupovinu sveže pečenog hleba i peciva.

 

Cilj renoviranja je poboljšanje korisničkog iskustva i prilagođavanje savremenim potrebama potrošača. Prodavnica je na ovaj način potpuno usklađena sa standardima za maloprodajne objekte u Gomex sistemu, te kupci od sada moći da uživaju u poboljšanom iskustvu kupovine i novom vizuelnom identitetu.

Na dan otvaranja su bili obezbeđeni pokloni i popust od 10% na ceo račun. Objekat je nastavio sa radom po redovnom radnom vremenu.