Sport- U prijateljskoj utakmici, na stadionu kraj Skrobare pred oko 150 gledalaca, fudbaleri Radničkog ugostili  su Vojvodinu iz Perleza i u poslednjim sekundama meča ostavrili pobedu od 2:1.

Povela je Vojvodina u prvim sekundama meča, kada je Aleksa Kovačević na asistenciju Arsića pogodio za 1:0.

U 7. minutu mogli su Perležani do 2:0, ali je nakon šuta Miloševića lopta pogodila stativu. U 28. minutu, nakon greške u odbrani, Tedić poravnava na 1:1.

Igrač Radničkog Gardinovački u 35. minutu  izašao je  sam pred golmana, ali je njegov šut završio tik pored stative.

Na početku 2. poluvremena Jonjev hvata volej na ivici šesnaesterca, ali lopta završava iznad prečke.

Odlična prilika na meču viđena je u 86. minutu, kada je igrač Radničkog Janković pokušao da sa distance ugrozi gol Perležana, ali je lopta  završila pored gola. Tačku na utakmicu stavlja Janković, koji u poslednjim sekundama meča postiže pogodak za konačnih 2:1 za Radnički.

FK RADNIČKI: Stefanović, Topić, Dimitrijević, Provči, Borisavljević, Nedeljković, Gardinovački, Tričković, Apostolovski, Maleš i Jonas.
U igru su ulazili: Tedić, Milanović, Karišić, Janković, Petrović, Đurić i Paroški.

FK VOJVODINA PERLEZ: Ristić, Ješić, Stevanović, Šemić, Čizik, Slankamenac, Arsić. Milošević, Kovačević, Čučak i Jonjev. U drugom poluvremenu u igru su ulazili: Ristić, Jurišić, Knežević O, Kovačević A, Vidović, Puškaš, Živković, Kojić, Rudić, Vasić i Momčilović.

Sudije: Aleksa Bibin, Milan Gaborov i Strahinja Radulović