Foto: VIK

Zrenjanin- Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ trenutno vrše radove na sanaciji havarija na vodovodnoj mreži na dve lokacije i to u Njegoševoj i Dunavskoj ulici.

„Danas tokom prepodneva ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uspešno su sanirale dve veće havarije na vodovodnoj mreži i to u naselju Duvanika, na raskrsnici Železničke i Veselina Masleše, i na Bagljašu na Bulevaru u blizini mesne zajednice.

Trenutno se vrše radovi na sanaciji havarija na dve lokacije i to u Njegoševoj ulici na Gradnulici i u Dunavskoj ulici u blizini nadvožnjaka.

Zbog sanacije kvara u Njegoševoj ulici, odnosno na raskrsnici Njegoševe i Takovske, dok traju radovi bez vode će biti deo Njegoševe ulice i to od ulice Cara Dušana do Karađorđevog parka i Partizanska ulica.

Takođe i u Dunavskoj ulici će potrajati prekid vodosnabdevanja do završetka radova.

Prema trenutnim procenama sa terena, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, radovi na obe lokacije će biti završeni do 15 časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga će doći do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim ulicama.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima Dunavske, Partizanske i dela Njegoševe ulice, koji će biti bez vode dok traju radovi na sanaciji havarija, na strpljenju i razumevanju“, rekao je mr Siniša Gajin, dipl.inž.menadžm. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.