Renovirani Gomex market u Plandištu, na adresi Vojvode Putnika 42-44,  ponovo otvoren!

Nakon perioda intenzivnih radova,  prodavnica sada sija u novom ruhu, spremna da vam ponudi još bolje iskustvo kupovine.

Šta je novo?

• Nova oprema: Naša prodavnica je opremljena najmodernijom opremom. Novi frižideri, police i kase postavljeni su tako da vaša kupovina bude što udobnija i efikasnija.

 

• Sopstvena pekara: U okviru renovirane prodavnice sada se nalazi i pekara, gde svakodnevno možete pronaći sveže pečeni hleb, peciva i druge pekarske proizvode.

 

• Savremeno uređen enterijer: Prodavnica sada ima moderan enterijer, sa pažljivo odabranim elementima koji stvaraju prijatan ambijent za kupovinu. Prostor je prostran i organizovan, omogućavajući vam da lako pronađete sve što vam je potrebno.

Na dan otvaranja, pripremili smo brojne akcije, sniženja i poklone za svoje posetioce, kao i vredne nagrade za svakog stotog, dvestotog, četiristotog i petstotog kupca.

 

Renovirani Gomex market u Plandištu čeka na vas sa bogatom ponudom, atraktivnim akcijama i prijatnim ambijentom za kupovinu. Radujemo se vašoj poseti!