Zbog obavljanja radova u okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu, u petak će za saobraćaj i parkiranje motornih vozila bti zatvorena ulica Svetozara Markovića od Gimnazijske do Sarajlijine ulice.

U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže koja obuhvata zamenu oko 20 km cevi starijih od 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obavlja radove u ulici Svetozara Markovića u centru grada.

Zbog obavljanja radova planirano je, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, da ulica Svetozara Markovića, na potezu od Gimnazijske do Sarajlijine ulice, u petak 30. avgusta od 08 do 14 časova bude zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu sa trenutnom situacijom oko izvođenja radova na terenu.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a u slučaju da radovi budu završeni pre planiranog vremena ulica će ranije biti otvorena za saobraćaj