Trgovinski lanac Gomex, koji je već nekoliko godina unazad generalni sponzor Zrenjaninskog polumaratona, sa svojom podrškom nastavlja i ovog puta, te poziva sve entuzijaste, sportiste i ljubitelje zdravog života da 6. oktobra uzmu učešće u osmom izdranju ove sportske fešte.

Bez obzira na to da li ste iskusni trkač ili tek započinjete svoju trkačku avanturu, pronađite trku po svojoj meri i prijavite se do petka, 27. septembra, u 12h, putem web stranice trka.rs ili zrmaraton.rs.

U ponudi su sledeće discipline:

Polumaraton (21 km): Ovaj izazov je namenjen najspremnijim trkačima koji žele da testiraju svoje granice i uživaju u jedinstvenoj trci kroz najlepše delove Zrenjanina.

Run14 (14 km): Nova i uzbudljiva disciplina koja je savršena za one koji žele više od standardnog trčanja, ali još nisu spremni za puni polumaraton. Ova trka je pravi izbor za sve koji žele da probaju nešto novo.

Trka zadovoljstva (7 km): Idealna za sve građane i rekreativce. Ova trka pruža priliku za lagano trčanje ili šetnju kroz grad, uz druženje i zabavu.

Štafetna trka (3×7 km): Pozovite prijatelje ili kolege i formirajte tim za ovu uzbudljivu štafetnu trku. Svaki član tima trči po 7 km, što čini ovu disciplinu odličnim načinom za jačanje timskog duha.

Nordijsko hodanje (7 km): Ako želite da isprobate nešto novo i ojačate svoje telo, ovo je prava prilika za vas.

Iskoristite priliku da postanete deo ove sportske manifestacije, koja okuplja sve one koji vole aktivan i zdrav život. Obeležite 6. oktobar u svojim kalendarima i pripremite se za dan ispunjen trčanjem, druženjem i pozitivnom energijom u Zrenjaninu. Vidimo se na startnoj liniji!