Nakon uspešno završenih radova u Ečki, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin započele su radove na sanaciji dve havarije na vodovodnoj mreži u Melencima, zbog čega će ovo naseljeno mesto do završetka istih biti bez vode.

 

„Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su oko 13,30 časova završili radove na sanaciji više havarija u Ečki i ubrzo nakon toga usledila je normalizacija vodosnabdevanja u ovom naseljenom mestu.

 

Oko 14,30 časova započeti su radovi na sanaciji dve nove havarije na vodovodnoj mreži u Melencima, a dok isti traju ovo naseljeno mesto će biti bez vode.

 

Prema trenutnim procenama sa terena sanacija ovih havarija biće završena do 19časova.

Voda će ranije biti puštena u mrežu u slučaju da se radovi završe pre procenjenog vremena, a u slučaju nepredviđenih situacija produžiće se prekid vodosnabdevanja do okončanja radova.

 

Nakon puštanja vode u mrežu vrlo brzo će doći do normalizacije vodosnabdevanja u Melencima.

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima naseljenog mesta Melenci, koji će zbog izvođenja radova na sanaciji havarija biti bez vode, na strpljenju i razumevanju“, navodi se u saopštenju JKP Vodovod i kanalizacija“.