Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin jutros su započele radove na sanaciji jedne, a u toku dana izvodiće radove na više lokacija gde je došlo do havarija na vodovodnoj mreži u Melencima, zbog čega će ovo naseljeno mesto do završetka istih biti bez vode.

„JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvršiće danas radove na sanaciji više havarija na vodovodnoj mreži u Melencima

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su jutros oko 8 časova započele radove na sanaciji jedne, a u toku dana izvodiće radove na više lokacija gde je došlo do havarija na vodovodnoj mreži u Melencima, zbog čega će ovo naseljeno mesto do završetka istih biti bez vode.

Prema trenutnim procenama sa terena sanacija svih havarija biće završena do 17 časova.

Voda će ranije biti puštena u mrežu u slučaju da se radovi završe pre procenjenog vremena, a u slučaju nepredviđenih situacija produžiće se prekid vodosnabdevanja do okončanja radova.

Nakon puštanja vode u mrežu vrlo brzo će doći do normalizacije vodosnabdevanja u Melencima“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Zrenjaninsko preduzeće se zahvaljuje stanovnicima naseljenog mesta Melenci, koji će zbog izvođenja radova na sanaciji havarija biti bez vode, na strpljenju i razumevanju