Zrenjanin- Zbog loših vremenskih prilika planirani radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ na vodovodnim priključcima za utorak se odlađu za sredu kada će ponovo biti zatvoren za saobraćaj deo ulice Svetozara Markovića u strogom centru grada.

„U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže završeni su radovi na zameni oko 20 km cevi starijih od 50 godina i u toku su završni radovi na izgradnji isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će, zbog loših vremenskih prilika, u sredu 11. septembra nastaviti u ponedeljak započete radove na izgradnji priključaka u delu ulice Svetozara Markovića u strogom centru grada.

Zbog obavljanja radova planirano je da ulica Svetozara Markovića, na potezu od Gimnazijske do Svetosavske ulice, u sredu od 07 do 16 časova bude zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu sa trenutnom situacijom oko izvođenja radova na terenu.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a u slučaju da radovi budu završeni pre planiranog vremena ulica će ranije biti otvorena za saobraćaj“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin