Jesenja cvetna pijaca počela je danas u centru Zrenjanina. Ljubitelje biljaka tokom tri dana očekuje raznovrsna ponuda cveća, sadnica, saksija i opreme za bašte i balkone.

 

Pogledajte u video prilogu kako izgleda Cvetna pijaca u Zrenjaninu OVDE

„Cvetna pijaca, jedna od manifestacija koja svakako doprinosi turističkoj ponudi našeg grada i na najlepši mogući način ulepšava ovaj prelepi ambijent koji nas okružuje. Dva puta godišnje organizujemo cvetnu pijacu zato što smo primetili da naši sugrađani zaista vole ovaj događaj, a kako i ne kada cveće  inspiriše,  umiruje i oplemenjuje prostore u kojima boravimo. Pozitivno utiče na ljude tako da nas i ne čudi situacija da je ovo jedna od najposećenijih manifestacija, da kažemo prodajnog tipa, koje mi tokom godine organizujemo. Tokom cvetne pijace možemo pronaći najraznovrsnije  cveće kako za naše prijatelje tako i za sebe, za naše balkone i vrtove. Preko 38 izlagača ovde je danas sa nama iz cele Srbije zahvaljujući našem prijatelju Dušanu Kontiću i naravno nastavljamo i dalje festival manifestacija u našem gradu“, rekla je Sanja Petrović,  direktorka Turističke organizacije grada Zrenjanina.

Otkrijte bogatstvo sadnica, rezanog cveća i sve što vam je potrebno za vaš dom, baštu ili balkon. Brojni izlagači iz Zrenjanina i drugih gradova tokom tri dana predstaviće svoje najlepše kreacije!

Jesenja cvetna pijaca trajaće do 28. septembara, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, kod Vodotornja.

Radno vreme cvetne pijace je od 8 do 20 časova.