Zrenjanin- U četvrtak u toku prepodneva, zbog izvođenja radova JKP „Vodovod i kanalizacija“ na vodovodnim priključcima, za saobraćaj će biti zatvorena ulica Slobodana Bursaća u Zrenjaninu.

U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže završeni su radovi na zameni oko 20 km cevi starijih od 50 godina i u toku su završni radovi na izgradnji isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će u četvrtak 12. septembra izvoditi radove na izgradnji priključaka u ulici Slobodana Bursaća.

Zbog obavljanja radova planirano je da ulica Slobodana Bursaća, na potezu od raskrsnice sa ulicom Cara Dušana do Nemanjine ulice, u četvrtak od 08 do 12 časova bude zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu sa trenutnom situacijom oko izvođenja radova na terenu.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a u slučaju da radovi budu završeni pre planiranog vremena ulica će ranije biti otvorena za saobraćaj.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o narednom terminu izvođenja radova javnost će blagovremeno biti obaveštena.