Zrenjanin- Gomex kao društveno odgovorna kompanija, već treću godinu zaredom aktivno doprinosi sigurnosti tokom manifestacije Dani piva u Zrenjaninu.

Ove godine, od 9. do 11. avgusta, omogućili su građanima Zrenjanina besplatan prevoz Gomex autobusima na gradskim linijama 1, 3, 6 i 10a, koji su saobraćali od 17 časova do ponoći.

„Ovaj potez nije slučajan. Dani piva svake godine okupljaju veliki broj posetilaca, a konzumacija alkohola često je deo zabave. Svesni rizika koje alkohol nosi, posebno u kontekstu bezbednosti u saobraćaju, odlučili smo da preduzmemo korake kako bismo smanjili potencijalne opasnosti. Naša inicijativa besplatnog prevoza osmišljena je da omogući svim posetiocima da bezbedno uživaju u manifestaciji i da se sigurno vrate kući, smanjujući rizik od saobraćajnih nesreća.

Podršku našoj inicijativi pružila je Apatinska pivara, naš dugogodišnji partner. Njihovi promo timovi delili su prigodne poklone sa sloganom „Kad pijem, ne vozim“ u našim Gomex autobusima, kako bi dodatno skrenuli pažnju na važnost donošenja odgovornih odluka. Na Trgu Zorana Đinđića u Zrenjaninu, Apatinska pivara je, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Upravom saobraćajne policije MUP Srbije, organizovala aktivnosti koje su imale za cilj da ukažu na opasnosti vožnje pod dejstvom alkohola.

Kroz ovu inicijativu, naš cilj je bio da Zrenjanincima pružimo priliku da bezbedno uživaju u Danima piva, ali i da pošaljemo snažnu poruku o važnosti odgovornog ponašanja“, ističu iz Gomexa.