Zrenjanin- Tokom večeri došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Železničkoj ulici u Zrenjaninu, zbog čega su deo ove i okolne ulice bez vode. Zbog otežanih usluva i većeg izlivanja vode sanacija kvara biće nastavljena u utorak u jutarnjim časovima.

„U večernjim časovima došlo je do kvara većeg obima na vodovodnoj mreži u Železničkoj ulici, zbog čega su od nešto posle 22 časa bez vode deo pomenute ulice do raskrsnice sa ulicom Elemirski drum i ulice na potezu od Železničke ulice do pruge.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin su po prijavi izašle na teren i preduzele neophodne radnje kako bi se sprečilo dalje izlivanje većih količina vode.

Zbog otežanih uslova nije moguće trenutno završiti radove na sanaciji havarije, i oni će biti nastavljeni u utorak u ranim jutarnjim časovima.

Pošto je u pitanju kvar većeg obima biće potrebno više časova za sanaciju kvara, preciznije vreme znaće se u toku prepodneva kada se utvrdi stepen oštećenja cevi, a trenutne procene su da će radovi biti završeni do 12 časova.

 

Pomenute ulice biće bez vode do momenta završetka radova, a odmah po njihovom okončanju voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga uslediće normalizacija vodosnabdevanja“, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

JKP Vodovod i kanalizacija se zahvaljuje na strpljenju i razumevanju svim sugrađanima koji su zbog pomenute havarije bez vode.