Kompanija Gomex je u petak, 11. oktobra, otvorila još jedan market u Somboru, kao i renovirani objekat u Zrenjaninu. Nova prodavnica u Somboru se nalazi na adresi Milete Protića bb, dok je renovirani market smešten u ulici Rade Končara 10, u Zrenjaninu.

Četvrta Gomex prodavnica u Somboru spremno je otvarila svoja vrata, sa pažljivo odabranim asortimanom proizvoda i 9 zaposlenih koji će se potruditi da svaka vaša kupovina bude čisto zadovoljstvo. Radnim danima i subotom, prodavnica radi od 7 do 21 čas, dok je nedeljom otvorena od 7 do 15 časova. Kupci će uživati u bogatoj ponudi svežih proizvoda, uključujući voće, povrće, meso, pecivo, mlečne proizvode, kao i mnoge druge kategorije, uz redovne akcije i popuste na popularne artikle.

Renovirani objekat u naselju Mala Amerika, u Zrenjaninu, donosi brojne pogodnosti za kupce, među kojima su savremenije uređenje, širi asortiman proizvoda i unapređena organizacija prodajnog prostora. Objekat raspolaže i sopstvenom pekarom, tako da kupci mogu svakodnevno da uživaju u sveže pečenim pekarskim proizvodima, kao i u odličnoj ponudi voća, povrća. Novi dizajn enterijera je prilagođen savremenim standardima i omogućava lakšu navigaciju kroz prodavnicu, što doprinosi bržoj i efikasnijoj kupovini.

Otvaranje navedenih objekata obeleženo je i posebnim promotivnim akcijama i degustacijama, kao i specijalno pripremljenim iznenađenjima za stotog, dvestotog, tristotog i četiristotog kupca. Posetite nas već danas i iskoristite pogodnosti koje smo vam pripremili.