Sport- SAS je pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani ugostio Novopazarce i doživeo svoj 6 poraz u dosadašnjem delu prvensta rezultatom 3:6.

Utakmica je počela obazrivo na obe strane da bi prvi mrežu načeli gosti preko Sadovića u 3. minutu. SAs je prvi put zapretio kada je Maoduš, na sreću gostiju, u 6. minutu pogodio prečku. Živanov u 10. minutu poravnava na 1:1.

Raspoloženi igrač gostiju Sadović, minut kasnije, povisuje na 2:1, da bi u 18. minutu Mutavdžić pogodio za 3:1 na poluvremenu.

Sadović u drugom poluvremenu postiže het-trik za 1:4, minut kasnije Mutavdžić opet pogađa, ali ovog puta za 1:5. Maljukan Nikola u 36. minutu smanjuje na 2:5. Mutavdžić postiže svoj het-trik za 2:6, da bi Tomin u poslednjim sekundama meča postigao pogodak, za ispostaviće se, konačnih 3:6 za Novi Pazar.

Tabelu i rezultate pogledajte OVDE

SAS: Rodić, Maljukan, Radenković, Novković i Spahić. Zamene:Šaru, Maljukan N, Ivanić, Živanov, Aranitović, Maoduš, Tomin i Kvrgić.


Novi Pazar: Rašljanin, Ređović, Vukadinović, Sadović, i Mutavđić. Zamene: Mulamuratović, Kostić, Radetinac i Miraljemović.