U četvrtak, 24. oktobra, trgovinski lanac Gomex svečano je otvorio svoju prvu prodavnicu u Novom Pazaru, na adresi Oslobođenja 22!

Otvaranju su prisustvovali predstavnici kompanije Gomex, kao i zamenik gradonačelnika Novog Pazara, Vladimir Nikolić. Oni su zajedničkim presecanjem vrpce označili početak rada nove prodavnice. Tom prilikom uručena je i donacija novopazarskom Udruženju MNRO – organizaciji koja pruža podršku osobama sa mentalnim poteškoćama.

Što se tiče same prodavnice, u pitanju je savremeno opremljen objekat u kom je zaposleno 8 radnika zaduženih za pružanje kvalitetne usluge. Kupci mogu očekivati bogat asortiman, sveže proizvode i svakodnevne pogodnosti po kojima je Gomex prepoznatljiv. U sklopu marketa nalazi se i pekara sa svakodnevno svežim hlebom i pecivima, kao i odeljenje Pijace, gde kupci mogu pronaći širok izbor svežeg voća i povrća.

Radno vreme marketa je od ponedeljka do subote, od 7 do 21h, a nedeljom od 7 do 14h. Dobrodošli u Gomex, gde vas očekuje odličan asortiman, uvek sveži proizvodi i ljubazno osoblje!