Sport- Fudbleri Radničkog, u okviru 11. kola Sprpske lige grupa Vojvodina pred oko 150 gledalaca, ugostili su Slogu iz Čonoplje i odigrali nerešeno bez golova. 

U prvom poluvremenu viđena je dosta tvrda utakmica, sa puno duela i bez mnogo prilika. Prvu su imali igrači Radničkog, kada je kapiten Karišić izveo korner, a Janković glavom loptu poslao pored gola gostiju.

U 30. minutu Tedić je loptu prebacio preko Radosavljevića, Milanović je prihvatio i uputio šut, ali je lopta udarila u unutrašnji deo prečke i nestvarno izašla iz gola gostiju.

Odamah na startu 2. poluvremena igrač domaćih Đurić odlično centrira za Martinkeviča koji glavom pogađa direktno u golmana gostiju Damjanovića. U 50. minutu Karišić probija po levoj strani i  pronalazi Milanovića koji sa 6 metara loptu šalje pored gola gostiju.

Gosti su zapretili u 70. minutu preko Erdelja, ali je lopta završila pored stative crveno-crnih. Zličić tek što je ušao sa klupe odigrava za Tedića koji sa ivice šesnaesterca prebacuje okvir gola gostiju iz Čonoplje.

Poslednja prilika viđena je u 87. minutu kada je igrač gostiju Kudrić desno iskosa snažno opalio, ali je odlično intervenisao golman Stefanović i rezultat je ostao nepromenjen, Radnički-Sloga 0:0.

Foto: Novi trener Radničkog Živan Jelin debitovao je pred domaćom publikom

Tabelu i rezultate pogledajte pod našom rubrikom SRBIJASPORT REZULTATI OVDE

FK RADNIČKI: Stafanović, Đurić, Borisavljević, Topić, Petrović, Gardinovački, Karišić, Tedić, Janković, Milanović i Martinkevič. Zamenici igrača: Cvijetić, Blagojević, Zličić, Apostolovski, Dimitrijević, Jonaš i Perin.

FK SLOGA: Damjanović, Erdelj, Radoslavljević, Milošević, Vukas, Matić, Mitrović, Mandić, Krunc, Kudrić i Kovačević. Zamenici igrača: Dejanović, Ivanović, Varga, Vemić, Šević, Bašić i Kudrić.