U vreme kada se poslovanje sve više prebacuje u online sferu, a moderna tehnologija uzima primat, veoma je bitno na pravi način iskoristiti prednosti koje ona pruža. Ukoliko želite da proširite svoj biznis i učinite ga prepoznatljivim široj javnosti, potrebno je da izgradite dobar imidž, a jedan od načina je otvaranje naloga na društvenim mrežama. Da biste došli do željenih rezultata, potrebno je da znate kako da formulišete strategiju nastupa na društvenim mrežama i efekte koji će doprineti realizaciji vaših ciljeva.



Na seminaru ćete saznati: kako da se brendirate na društvenim mrežama, uopšteno o najposećenijim socijalnim mrežama – Facebooku i Instagramu, content marketingu.

Besplatni seminar “Kako se brendirati na društvenim mrežama” biće  održan 24. marta u 11 časova u prostorijama kompanije LINK group na adresi Ulica Cara Dusana 34, u Zemunu. Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućen je prenos seminara preko interneta. Predavač: Nikola Vuković, mladi preduzetnik i osnivač marketinške agencije Evoke.

Ukoliko želite da obezbedite mesto na ovom seminaru i sebi stvorite priliku da čujete korisna znanja i savete koje ćete moći da primenite u daljem radu, požurite i prijavite se, jer je broj mesta ograničen. Za lično prisustvovanje seminaru možete da se prijavite do petka, 23. marta, do 11 časova. Prijavite se putem ovog linka.

Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.


Više informacija o aktuelnom seminaru možete pronaći na strani seminara.